035 - 685 90 71 info@floorlight.nl

De veelzijdige toepassingsmogelijkheden van Floorlight vloerverlichting

De toepassingsmogelijkheden van Floorlight vloerverlichting zijn bijzonder veelzijdig. Vergeleken met traditionele systemen voor vloerverlichting biedt Floorlight ongekende creatieve vrijheid. 


Vrijwel geen beperkingen

Bij conventionele verlichtingssystemen in vloeren moet voor ieder lichtpunt een lichtbron en (net)spanning aanwezig zijn. Dat veroorzaakt verschillende problemen, die speciale voorzieningen vereisen. Onder meer moet worden gezorgd dat contact met water onmogelijk is. De voorzieningen die in verband met de elektrische bedrading in de vloer nodig zijn leggen bij het ontwerpen van een vloerverlichting aanzienlijke beperkingen op. Zulke beperkingen bestaan niet bij het Floorlight systeem, want daarbij stroomt geen elektriciteit maar licht door het netwerk.

Ook de beperkingen door het inbouwen van speciale armaturen zijn bij Floorlight vloerverlichting niet aanwezig. Er zijn geen armaturen nodig; lichtpunten en lichtlijnen kunnen zonder meer overal in de vloer worden geplaatst. 

Een andere beperking van traditionele vloerverlichting is dat de inbouwspotjes ook als de verlichting niet aan is in de vloer zichtbaar zijn. Bij Floorlight daarentegen is het verlichtingssysteem onzichtbaar als de verlichting niet aan is. 

Omdat er nauwelijks beperkingen bestaan kan het Floorlight systeem voor vloerverlichting probleemloos in allerlei omgevingen worden toegepast.

Veelzijdige creatieve mogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden van Floorlight vloerverlichting zijn bijzonder veelzijdig want de ontwerper kan kiezen uit een verscheidenheid aan punt- en lijnlichten. Het toepassingsgebied wordt verder vergroot door de inbouw van regelmogelijkheden. Onder meer is variabele lichtsterkte en lichtkleur mogelijk.

Dankzij de veelzijdige creatieve mogelijkheden zijn met de Floorlight technologie zeer uiteenlopende ontwerpen mogelijk, van bijvoorbeeld een toepassing met slechts enkele lichtlijnen tot een omvangrijke vloerverlichting met talloze lichtpunten en lichtlijnen. 

Vele toepassingen

Met het Floorlight systeem komen vele nieuwe toepassingsmogelijkheden voor vloerverlichting beschikbaar.

Floorlight vloerverlichting kan bijvoorbeeld toegepast worden om de entree van een gebouw mooi en indrukwekkend te maken. In een grote hal van een stadhuis of een ander openbaar gebouw kan met Floorlight vloerverlichting een fraaie licht uitstralende decoratie worden aangebracht. Ook kunnen met deze techniek uitstekende veiligheidsverlichtingen in industriële ruimtes worden gecreëerd. Een andere interessante mogelijke toepassing is oriëntatieverlichting in een bioscoop. 

In een woning kan met het Floorlight systeem bijvoorbeeld een prachtige vloer met een unieke sfeerverlichting worden gecreëerd. 

Ook in vochtige omgevingen zoals badkamers kan het Floorlight systeem voor vloerverlichting probleemloos toegepast worden. Het is zelfs mogelijk om een Floorlight vloerverlichting op de bodem van een zwembad te installeren.

Met het Floorlight systeem kan elke fantasie op het gebied van vloerverlichting werkelijk worden.

 

Floorlight Een nieuwe beleving van licht

 

Productfilm

Floorlight home produkt film.jpg

Floorlight lichtinnovatie:

• Een nieuwe beleving van licht

• Mooier licht met minder kosten

• Kwaliteit op maat voor elk interieur

• Ongekende ontwerpmogelijkheden

• Licht niet eerder toegepast in deze vorm

• Geeft unieke meerwaarde aan een ruimte

• Eigen fabricage-, montage- en applicatie dienst