035 - 685 90 71 info@floorlight.nl

Full-service beleid

In het beleid van Floorlight Nederland staat het geven van goede en complete service centraal. Dat begint al met het verstrekken van informatie aan mensen die belangstelling voor een of meer Floorlight producten hebben. Ons full-service beleid houdt verder onder meer in dat we voor een verlichtingsprobleem in principe altijd een totaaloplossing bieden.

 

Informatie en advies

Met de Floorlight technologie kan vrijwel elk creatief idee op het gebied van interieurverlichting worden gerealiseerd. Wat dit betreft willen we u graag meer vertellen en laten zien. Dat kan in onze showroom in Hilversum, maar ook bij u thuis of op uw kantoor.

Behalve met algemene info over de Floorlight producten zijn we u ook graag van dienst met advies en ontwerp voor een door u gewenste toepassing. Graag maken we in overleg met uzelf en/of met de door u ingeschakelde architect of lichtarchitect een concreet toepassingsplan.

Totaaloplossing

Bij het installeren van een Floorlight interieurverlichting is gespecialiseerde expertise essentieel. Alleen door een professionele werkwijze kan een prachtig en kwalitatief hoogwaardig resultaat worden bereikt. Daarom werken we bij Floorlight Nederland met eigen applicatieteams, bestaande uit gespecialiseerde vakmensen op het gebied van hedendaagse verlichtingstechnologie.

Onze technici nemen volledige verantwoording voor het hele project. Wij verzorgen zowel de levering van hoge kwaliteit componenten als de vakkundige installatie.

Onze totaaloplossing begint met het in overleg met de klant maken van een esthetisch en technisch ontwerp. Daarna wordt de verlichting stap voor stap geïnstalleerd.

Als het bijvoorbeeld gaat om een Floorlight vloerverlichting is de eerste stap het zorgen voor een goede ondervloer. Daarna wordt het glasvezelsysteem geplaatst en vervolgens ingegoten bij het installeren van de gietvloer. Ook dragen we bij een vloerverlichting zorg voor de technische realisatie van de speciale lichtbron en het bijbehorende bedieningspaneel. 

Aandacht voor mens en milieu

Ons full-service beleid houdt ook in dat we veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Daarom bieden we onze klanten één aanspreekpunt. Ook vinden we het vanzelfsprekend dat afspraken altijd worden nagekomen. 

Onderdeel van onze service-filosofie is ook dat we met doeltreffende maatregelen zorgen dat bij ons werk zo weinig mogelijk hinder optreedt. Natuurlijk voldoen we daarbij aan de Arbo- en Milieuwetgeving. Ook kunnen we mogelijke geluidshinder desgewenst door aangepaste werktijden geheel voorkomen.

Bij Floorlight Nederland hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met ons VCA-certificaat benadrukken we onze beleidsprincipes op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

 
Floorlight Een nieuw beleving van licht

Productfilm

Floorlight home produkt film.jpg

Floorlight lichtinnovatie:

• Een nieuwe beleving van licht

• Mooier licht met minder kosten

• Kwaliteit op maat voor elk interieur

• Ongekende ontwerpmogelijkheden

• Licht niet eerder toegepast in deze vorm

• Geeft unieke meerwaarde aan een ruimte

• Eigen fabricage-, montage- en applicatie dienst