035 - 685 90 71 info@floorlight.nl

Floorlight Nederland: technologie en vakmanschap voor unieke lichtconcepten

Doelstelling van Floorlight Nederland is de ontwikkeling, marketing en installatie van innovatieve verlichtingssystemen. Al sinds 1998 gebruiken we onze expertise en ervaring op het gebied van hedendaagse lichttechniek voor de ontwikkeling van nieuwe lichtconcepten met vele pluspunten.

Uiteenlopende nieuwe technologieën hebben interessante perspectieven op het gebied van interieurverlichting geopend. Wij zetten ons met vakkundig enthousiasme in om op basis van deze nieuwe mogelijkheden unieke duurzame lichtsystemen te realiseren.

Voor ons is ieder project een uitdaging tot het leveren van een excellente prestatie. We willen dat elke door ons geleverde interieurverlichting zowel technisch als esthetisch aan hoge eisen voldoet. 


Innovatieve concepten

Floorlight Nederland bracht in 1998 als eerste product een uniek nieuw concept voor verlichting vanuit de vloer: Floorlight vloerverlichting. Bij dit systeem wordt het licht via glasvezels naar lichtpunten en lichtlijnen in de vloer geleid. Floorlight vloerverlichting voegt een nieuwe dimensie toe aan de mogelijkheden om zowel zakelijke als particuliere ruimtes een stijlvol en bijzonder karakter te geven. 

Ook in de later geïntroduceerde producten, de Lightsquare en de Lightline, wordt optimaal gebruik gemaakt van hedendaagse technologie. 

De Floorlight Lightsquare is een multifunctioneel lichtpaneel met ongekende mogelijkheden. Deze unieke led-panelen kunnen dankzij hun grote flexibiliteit wat betreft vorm, kleur en afmetingen gemakkelijk in elk lichtplan worden toegepast.

Floorlight Lightline is een bijzonder praktisch lichtlijnsysteem, gebaseerd op koppelbare led-armaturen. De Lightline-ornamenten kunnen onbeperkt tot langere lichtlijnen en figuren aan elkaar gekoppeld worden. Ze nemen slechts weinig ruimte in tegen het plafond of de wand en kunnen op vele manieren praktisch en esthetisch toepassing vinden.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij Floorlight Nederland beschikken we over alle apparatuur en expertise om elk project op het gebied van interieurverlichting vakkundig te realiseren. Onze kwalitetsbewustheid komt onder meer tot uitdrukking in de toepassing van NEN-EN-ISO 9001/14001 kwaliteitsmanagement. Ook zijn op alle door ons geleverde kwaliteitsproducten de garantievoorwaarden van de betreffende producent van toepassing.

Onze technici en vakmensen zetten zich bij elke opdracht met enthousiasme in om een bewonderenswaardige vloerverlichting tot stand te brengen. Bij elk project is onze doelstelling een in alle opzichten hoogwaardig resultaat te leveren. Ook blijven we voortdurend innoveren; altijd streven we naar verdere toename van esthetiek, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Advies en ontwerp

Met onze innovatieve producten kan vrijwel elk creatief idee op het gebied van interieurverlichting worden gerealiseerd. Daarom maken we bij elk project in overleg met u als opdrachtgever een plan dat optimaal aan uw wensen tegemoet komt. Ook kan natuurlijk overleg plaatsvinden met de eventueel ingeschakelde architect of lichtarchitect.

Bij elk ontwerp is de doelstelling het creëren van een interieurverlichting met een geheel eigen sfeer.

Interieur-expertise

Floorlight Nederland werkt samen met Co Dekker Interieurprojecten, een bedrijf dat al 35 jaar naam heeft gemaakt met het creëren van prachtige innovatieve binnenomgevingen. Co Dekker Interieurprojecten realiseerde vele opdrachten op het gebied van binnenruimte-inrichting, zowel in woningen als in zakelijke omgevingen. 

Onder meer de grote ervaring van Co Dekker op het gebied van gietvloer-installatie is voor Floorlight heel belangrijk, met name bij de realisatie van een Floorlight vloerverlichting.

Full-service

Ons full-service beleid is erop gericht bij elke opdracht een totaaloplossing aan te bieden. Alle onderdelen worden door onszelf geleverd, en alle werkzaamheden worden door ons eigen applicatieteam gerealiseerd. Van verkoop tot en met oplevering, wij nemen voor het hele project verantwoording.

Goede service betekent ook gemakkelijke communicatie; daarom bieden we onze klanten één aanspreekpunt. Ook vinden we het vanzelfsprekend dat afspraken altijd worden nagekomen. 

Wanneer we ergens aan het werk zijn zorgen we met doeltreffende maatregelen dat voor de aanwezigen zo weinig mogelijk hinder optreedt. Natuurlijk voldoen we daarbij aan de Arbo- en Milieuwetgeving. Ook kunnen we desgewenst door aangepaste werktijden mogelijke geluidshinder geheel voorkomen.

Wij zijn aangesloten bij de belangrijke organisaties die garant staan voor deskundigheid en vakmanschap in onze branche zoals: CBW, Inretail, Interieur waarborgfonds, Forbo Gilde vloerengroep en Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud.

We hechten ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons VCA-certificaat geeft aan dat wij bij het uitvoeren van werkzaamheden veel aandacht besteden aan veiligheid, gezondheid en milieu. 

 
Floorlight Een nieuwe beleving van licht

Productfilm

Floorlight home produkt film.jpg

Floorlight lichtinnovatie:

• Een nieuwe beleving van licht

• Mooier licht met minder kosten

• Kwaliteit op maat voor elk interieur

• Ongekende ontwerpmogelijkheden

• Licht niet eerder toegepast in deze vorm

• Geeft unieke meerwaarde aan een ruimte

• Eigen fabricage-, montage- en applicatie dienst