035 - 685 90 71 info@floorlight.nl

Floorlight Nederland: innovatieve verlichtingsconcepten voor elk interieur

Floorlight Nederland is gespecialiseerd in de ontwikkeling, marketing en installatie van innovatieve verlichtingsconcepten, gebaseerd op hoogwaardige nieuwe en al langer bestaande technologieën. 

De ontwikkelingen op het gebied van de verlichtingstechniek hebben interessante nieuwe perspectieven voor interieurverlichting geopend. Floorlight Nederland realiseert praktische marktgerichte toepassingen op basis van deze nieuwe mogelijkheden.

Voor de realisatie van de door ons ontwikkelde lichtsystemen moeten zowel de componenten als de installering aan hoge eisen voldoen. Floorlight Nederland kan wat dit betreft optimale zekerheid bieden. Alle onderdelen worden door onszelf geleverd, en alle werkzaamheden worden professioneel door onze eigen vakmensen uitgevoerd.

Floorlight Nederland opent een nieuwe stralende toekomst op het gebied van interieurverlichting.

Floorlight vloerverlichting: licht vanuit de vloer, prachtig en zonder zorgen

Het Floorlight systeem voor vloerverlichting maakt op unieke wijze gebruik van de licht geleidende eigenschappen van glasvezels en de bijzondere mogelijkheden van gietvloeren. 

Bij traditionele vloerverlichting heeft men te maken met elektrische bedrading en armaturen in de vloer. De daaraan verbonden beperkingen zijn bij het Floorlight systeem niet aanwezig. Er stroomt door de glasvezels geen elektriciteit, alleen licht. Ook zijn geen armaturen nodig. Floorlight vloerverlichting betekent: grote creatieve vrijheid en een vloer zonder onderhoudsproblemen.

Lees verder

Floorlight Nederland introduceert innovatief lichtpaneel: de Lightsquare

Een belangrijke activiteit van Floorlight Nederland is onderzoek en ontwikkeling op het gebied van de lichttechniek. Als resultaat van deze research brengen wij nu een nieuw type lichtpaneel met ongekende mogelijkheden: de Lightsquare. 

Door onder meer de grote flexibiliteit wat betreft vorm en afmetingen is de Lightsquare multifunctioneel toepasbaar. In uiteenlopende zakelijke en particuliere interieurs kan met deze innovatieve led-panelen een optimale verlichting worden gerealiseerd.

De Lightsquare kan zowel aan de wand als tegen het plafond worden bevestigd. Dankzij DMX-techniek kan de gebruiker van een Lightsquare-systeem gemakkelijk op elk moment de verlichting in een interieur naar wens aanpassen. 

Lees verder

Floorlight Lightline: unieke lichtlijntechniek met vele mogelijkheden

Floorlight Nederland, bekend als baanbrekende ontwikkelaar van nieuwe lichttoepassingen, introduceert Floorlight Lightline, een innovatief lichtlijnsysteem, gebaseerd op koppelbare led-armaturen. Ten opzichte van tl-lichtlijnen heeft led belangrijke voordelen, zoals lager energieverbruik en veel langere levensduur van de lampen.

Door het koppelen van Lightline led-armaturen kunnen zowel aan de wand als tegen het plafond prachtige lichtlijnen en -vormen worden gecreëerd. Dankzij de geavanceerde techniek, de grote flexibiliteit en de mooie praktische vormgeving kan het Lightline-systeem voor veel verlichtingsproblemen de ideale oplossing bieden. 

Lees verder

 

Floorlight Een nieuwe beleving van licht

 

 

 

Nieuw product

producten05.jpg

 Lightsquare wand / plafond lamp

Productfilm

Floorlight home produkt film.jpg

Floorlight lichtinnovatie:

• Een nieuwe beleving van licht

• Mooier licht met minder kosten

• Kwaliteit op maat voor elk interieur

• Ongekende ontwerpmogelijkheden

• Licht niet eerder toegepast in deze vorm

• Geeft unieke meerwaarde aan een ruimte

• Eigen fabricage-, montage- en applicatie dienst